21 Kasım 2021 Pazar

19 Kasım 2021 Cuma

GÜNÜN SÖZÜ

günün sözü, 18 yaşında dövme yaptıran bir gence, haluk bilginer, özlü sözler, güzel sözler, anlamlı sözler, kapanmak, tesettür, eşitlik, kapak sözler
"18 yaşında dövme yaptıran bir gence ne güzel çağdaş gençlik yetiştiriyor gözüyle bakılırken, aynı yaşlarda inançlarından ötürü kapanan bir gence , bu yaşta ne kapanması diye yobaz gözüyle bakılıyor. Eşitliği savunduğunu söyleyen insanların ayrımcılığı tam da burada başlıyor."
(Paylaşım kesin olarak Haluk Bilginer'in mi bilmiyorum. Tespit güzel o nedenle paylaştım.)

11 Kasım 2021 Perşembe

TEK TAPU İMARLI ARSA

tek tapu arsa, imarlı arsa, telepir arsa, elmadağ arsa, ankara arsa, müstakil tapu arsa, imara açık arsa, samsun yolunda arsa, tkgm sorgu, sahibinden, letgo, hürriyet emlak,

Ankara Elmadağ Lalabel mahallesi Tek Tapu İmarlı Arsa

Samsun yoluna kuş uçuşu 500 metre mesafede 396 m2

Arsanın çevresinde yerleşim yerleri mevcuttur insanlar ikamet etmektedir. Dilerseniz ev yapabilirsiniz veya yatırımlık olarak alabilirsiniz. Ev yapmanız halinde doğalgaz, elektrik ve su gibi tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Ada parsel sorgudan bakabilirsiniz.

Ada No 520 Parsel No 14
İletişim : 0 505 829 90 60

9 Kasım 2021 Salı

SAHİBİNDEN SATILIK ARABA

sahibinden, araba, arabam, kelepir, letgo, hepsiburada, gittigidiyor, trendyol, peugeut, 206, klimalı, dizel, ucuz araç, sahibinden satılık,
PEUGEUT 206, 2004 MODEL, DİZEL, KLİMALI, 220 BİNDE,
BASKI BALATA, ÖN FREN DİSKLERİ, MARŞ DİNAMOSU KÖMÜRLERİ VE OTOMATİĞİ YENİ DEĞİŞTİ. MUAYENE 2023 NİSAN SONU.
30 BİN KM ÖNCE TRİGER SETİ, AKÜ ŞARJ DİNOMOSU VE AMORTİSÖRLER DEĞİŞMİŞTİ. BAKIMLARI ÖZSİMGE PEUGEUT ÖZEL SERVİSTE DÜZENLİ OLARAK YAPILMIŞTIR.
Ön kaputta biraz güneş yanıkları mevcuttur. 3 PARCA (ÖN KAPUT VE ÇAMURLUKLAR) DEĞİŞMİŞTİR. Tramer parça parça 11 bin küsür çıkıyor. Araç 6 yıldır bizde ihtayaç oldukça gerekenleri yaptırdık. 4/4 lük bir araç değil sonuçta ilgiye göre zevke göre biraz harcama yapıp uzun yıllar binilebilir. Çok az yakan dizel motoru var uzun km yapanlar için ideal. 
iletişim 0 505 829 90 60

2 Kasım 2021 Salı

Astragan kürkü nasıl elde ediliyor?

astragan kürk, kürk, kürk vahşettir, manken kadın, koyun, karagül koyunu, cinayet, vahşet, vizon, tavşan, tilki, çinçila
Astragan kürkü nasıl elde ediliyor?
Lütfen okuyalım ve farkındalık oluşturup bu vahşeti durdurmak için paylaşalım.

Karagül koyunlarından elde edilen ASTRAGAN yüksek fiyat ve geniş pazara sahip olan bir kürk türüdür.
Karagüller tamamen kıvırcık tüylere sahiptir. Ancak bu tüyler yavrunun doğumunu takip eden ilk üç günde kıvırcıklığını kaybedip düzelmeye başlar. Yani özelliğini kaybeder ve yavru öldürülmekte geç kalınırsa kürk ASTRAGAN olmaz artık. İşte tamda bu yüzden YAVRULAR DOĞAR DOĞMAZ ÖLDÜRÜLÜR. İnsana bu işkence ve kalite de yetmemiş olacak ki daha da inanılmaz bir yöntem bulmuş. Karagül koyunlarının gebeliklerinin son 15-30. günlerinde hapsedildikleri yerden alınarak beyaz fayans kaplı ölüm odalarına alınırlar ve yaşam hakları, yavrulu olmaları hiçe sayılarak gırtlakları kesilir, hemen doğmayı bekleyen yavru karından alınır ve yüzülür bir tek nefes dahi alamadan. İşte en değerli en pahalı kürkleri isteyenlerin bir şekilde ortak olduğu iğrenç cinayeti nasıl buldunuz? Bu şekilde alınan yavrunun kürkü en pürüzsüz en güzel kürktür ve kendini bilmez insanoğlu bununla güzelleştiğini, caka yaptığını sanmaktadır üzerine bulaşan kanı görmekten acizdir. Her yıl yaklaşık 4 milyon karagül koyunu bu vahşi sona yakalanmaktadır. Kürk piyasasında 12. bin dolarlara kadar alıcı bulan bu giysi diyemeyeceğimiz kanlı kürkler maalesef ülkemizde de satılmaktadır.
Lütfen çevrenize iletin belki bu vahşetten haberi olmayanlar vardır.
Bu vahşeti önleyelim. Bunların dışında VİZON, TAVŞAN, TİLKİ, ÇİNÇİLA VE ADINI ŞU AN SAYAMADIĞIMIZ YÜZLERCE TÜR maalesef benzer vahşeti yaşıyor. KÜRK VAHŞETTİR ORTAK OLMAYIN.