7 Ocak 2019 Pazartesi
6 Ocak 2019 Pazar
TÜRK MİLLETİNE SAYGI GÖSTERİN
Bulgar da olabilirsin, Makedon da olabilirsin; hatta Afrikalı zenci de olabilirsin. Ama ne olursan ol, eğer Müslüman’san Türk’e saygı göstermelisin. Bu milletin İslâm’a hizmetleri unutulmaz onun için de bu millet sevilir.
(Seyyid Ahmet Arvasi)
(Seyyid Ahmet Arvasi)
5 Ocak 2019 Cumartesi
ALLAH İLE ALDATANLAR
"Allah ile aldatan sahtekar kişiden vefa bekleme!
Çok hacıların koltuğunun altından haç çıktı."
(Ziya Paşa)
4 Ocak 2019 Cuma
MEMLEKET İŞLERİ
''Memleket işlerinde, millet işlerinde, gerçek işlerde, duyguya, hatıra, kardeşliğe ve dostluğa bakılmaz.''
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
3 Ocak 2019 Perşembe
NAMAZ NEFS MAÇ...
Gel namaz kılalım deseler,
bu soğukta abdest mi alınır? deriz,
ama nefsimize hoş gelen bir şey varsa
soğuk falan dinlemeyiz. :(
(Şükrü Aygün)
2 Ocak 2019 Çarşamba
İSLAMİYET MEDENİYET
"Arap kültürünü İslamiyet sanmakla, Avrupa kültürünü medeniyet sanmak aynı hatadır."
(Muhsin Yazıcıoğlu)
1 Ocak 2019 Salı
1 Ocak
Sanki Ülkemizin yarısı 1 Ocakta doğmuş, örgütlenip parti kursalar iktidar olurlar
(Şükrü Aygün)
(Şükrü Aygün)
SÜTLÜ İRMİK HELVASI
SÜTLÜ İRMİK HELVASI
Malzemeler
2 Su Bardağı irmik
1 Su Bardağı Eritilmiş Katıyağ
3 Su Bardağı Şeker
2 Su Bardağı Süt
2 Su Bardağı Su
Servise sunarken
dondurma
toz fıstık
Hazırlanışı
*Yağ eritilir ve irmik koyu pembe oluncaya kadar kavrulur.
*Ocaktan alınarak içine şeker katılır ve harmanlanır.
*Su ve süt ilave edilerek ocağa konulur, ağır ateşte karıştırılarak, koyulaşıncaya kadar pişirilir.
*Ocaktan alınır, tencerenin ağzına bir bez gerildikten sonra kapağı kapatılır. Dinlenmeye bırakılır.
*Sütlü irmik tatlısı hazır.
*Dilediğiniz şekilde form verip süsleyerek servise sunabilirsiniz.
*Ben mini slikon kek kalıplarında şekillendirdikten sonra ortasına dondurma ve üzerine toz fıstık serperek servis yaptım.
Afiyet olsun.
Malzemeler
2 Su Bardağı irmik
1 Su Bardağı Eritilmiş Katıyağ
3 Su Bardağı Şeker
2 Su Bardağı Süt
2 Su Bardağı Su
Servise sunarken
dondurma
toz fıstık
Hazırlanışı
*Yağ eritilir ve irmik koyu pembe oluncaya kadar kavrulur.
*Ocaktan alınarak içine şeker katılır ve harmanlanır.
*Su ve süt ilave edilerek ocağa konulur, ağır ateşte karıştırılarak, koyulaşıncaya kadar pişirilir.
*Ocaktan alınır, tencerenin ağzına bir bez gerildikten sonra kapağı kapatılır. Dinlenmeye bırakılır.
*Sütlü irmik tatlısı hazır.
*Dilediğiniz şekilde form verip süsleyerek servise sunabilirsiniz.
*Ben mini slikon kek kalıplarında şekillendirdikten sonra ortasına dondurma ve üzerine toz fıstık serperek servis yaptım.
Afiyet olsun.
İNSAN BÜYÜR BEŞİKTE...
Gerilir zorlu bir yay
Oku fırlatmak için;
Gece gökte doğar ay
Yükselip batmak için.
Mecnun inler, kanını
Leyla’ya katmak için.
Cilve yapar sevgili
Gönül kanatmak için.
Şair neden gam çeker?
Şiir yaratmak için.
Dağda niçin bağırılır?
Feleğe çatmak için.
Açılır tatlı güller
Arılar tatmak için.
Tanrı kızlar yaratmış
Erlere satmak için.
İnsan büyür beşikte
Mezarda yatmak için.
Ve...........................
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için...
(Hüseyin Nihal Atsız - 1931)
Oku fırlatmak için;
Gece gökte doğar ay
Yükselip batmak için.
Mecnun inler, kanını
Leyla’ya katmak için.
Cilve yapar sevgili
Gönül kanatmak için.
Şair neden gam çeker?
Şiir yaratmak için.
Dağda niçin bağırılır?
Feleğe çatmak için.
Açılır tatlı güller
Arılar tatmak için.
Tanrı kızlar yaratmış
Erlere satmak için.
İnsan büyür beşikte
Mezarda yatmak için.
Ve...........................
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için...
(Hüseyin Nihal Atsız - 1931)
31 Aralık 2018 Pazartesi
ŞEREF
"Bugün paranız yoktur, yarın olabilir,
Mevkiniz yoktur yarın olabilir.
Lâkin bugün ŞEREFİNİZ yoksa, yarında olmaz."
(Tuncel Kurtiz)
30 Aralık 2018 Pazar
HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE
Hindistan Cevizli Kurabiye
Malzemeler:
125 gr. tereyağ
2 yumurta ( 1 tanesinin akı üzerine)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı buğday nişastası
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı Hindistan Cevizi
2,5-3 su bardağı kadar un
Hazırlanışı
*Tavada hafif erittiğiniz tereyağı karıştırma kabına alın. Sıvı yağı ilave edin soğumasını bekleyin.
*1 yumurtanın tamamı, diğerinin sarısını ekleyin.
*Pudra şekeri, nişasta ve Hindistan Cevizini ekleyip karıştırın.
*Undan 1 su bardağı kadar ekleyip,kabartma tozu ve vanilyayı da ilave edip karıştırın.
*Kalan unu azar azar ekleyip ele yapışmayan bir kıvam elde edin.
*Hamurdan küçük bezeler koparıp elinizle şekil verdikten sonra, önce ayırdığınız yumurta akına sonra da kalan hindistan cevizine batırılıp tepsiye dizin.
*180 derece fırında üzerleri hafif pembeleşinceye kadar pişirin.
Afiyet olsun...
Malzemeler:
125 gr. tereyağ
2 yumurta ( 1 tanesinin akı üzerine)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı buğday nişastası
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
3 yemek kaşığı Hindistan Cevizi
2,5-3 su bardağı kadar un
Hazırlanışı
*Tavada hafif erittiğiniz tereyağı karıştırma kabına alın. Sıvı yağı ilave edin soğumasını bekleyin.
*1 yumurtanın tamamı, diğerinin sarısını ekleyin.
*Pudra şekeri, nişasta ve Hindistan Cevizini ekleyip karıştırın.
*Undan 1 su bardağı kadar ekleyip,kabartma tozu ve vanilyayı da ilave edip karıştırın.
*Kalan unu azar azar ekleyip ele yapışmayan bir kıvam elde edin.
*Hamurdan küçük bezeler koparıp elinizle şekil verdikten sonra, önce ayırdığınız yumurta akına sonra da kalan hindistan cevizine batırılıp tepsiye dizin.
*180 derece fırında üzerleri hafif pembeleşinceye kadar pişirin.
Afiyet olsun...
28 Aralık 2018 Cuma
22 Aralık 2018 Cumartesi
UN KURABİYESİ
UN KURABİYESİ
Malzemeler:
- 1 paket margarin
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- 1 çay bardağı pudra şeker
- 5 yemek kaşığı buğday nişastası
- 1 adet kabartma tozu
- aldığı kadar un (yaklaşık 5 su bardağı)
HAZIRLANIŞI
Oda sıcaklığındaki margarin, sıvı yağ ve pudra şekeri biraz yoğurulur. Nişasta, un ve kabarma tozu da eklenerek hamur iyice yoğrulur. Hamurdan portakal büyüklüğünde parçalar koparılarak rulo yapılır ve verevine kesilir. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında beyaz kalacak şekilde yaklaşık 15 dakika pişirilir. Fırından çıktıktan sonra biraz ılınınca üzerine pudra şekeri serpilir.
Afiyet olsun...
20 Aralık 2018 Perşembe
ŞEKERPARE
ŞEKERPARE
Malzemeler;
2 adet yumurta (akı içine sarıları üzerine)
1 paket margarin (oda sıcaklığında)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı irmik
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı pudra şekeri
2 paket kabartma tozu
5 su bardağı un
Şerbeti için;
5 su bardağı şeker
6 su bardağı su
Yarım limon
HAZIRLANIŞI
Şerbeti hazırlamak için şeker ve suyu bir tencereye koyup,arada karıştırarak kaynamaya bırakıyoruz. Kaynamaya başladıktan sonra yarım limonu sıkıp,kısık ateşte 15 dakika kaynatıyoruz.Altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz. Yumurtaların aklarını,oda sıcaklığındaki margarini ve diğer malzemeleri büyük bir kapta karıştırıp yoğurmaya başlıyoruz. Önce kum gibi olacak,daha sonra yoğurdukça toparlanıp kulak memesi kıvamında güzel bir hamur olacak. Fırın tepsisini yağladıktan sonra,hamurdan ceviz büyüklüğünde (dilerseniz biraz daha küçük şekerpareler yapabilirsiniz) parçalar alıp,İzmir köfte yapar gibi şekil verip hafif bastırıyoruz ve tepsimize diziyoruz. Üzerine ayırdığımız yumurta sarılarını sürüp,çatalla hafifçe yukarıdan aşağıya çiziyoruz.Bu malzemeden yaklaşık 32-33 adet şekerpare çıkıyor,dilerseniz daha küçük hazırlayıp adet miktarını çoğaltabilirsiniz. 175 dereceye ayarladığımız fırında (alt üst fanlı ayarında pişirdim)35 dakika pişiriyoruz,tepsiyi fırından çıkarmadan şerbetini döküyoruz. (Şerbeti dökerken ,şekerparelerin üzerine küçük bir kepçeyle gezdirelim ki, üstleri kuru kalmasın. Ben bu şekilde 2 turda döktüm şerbeti. Yalnız şerbeti dökerken fırın kapağını tam açmadan ve oldukça hızlı olmanız lazım.) (Arkadaşım bu tatlıyı yaptığında şerbetini döktükten sonra şekerpareleri tek tek hızlı bir şekilde çevirip alt üst olmasını sağlıyordu. Her iki şekilde de yapılabilir) Fırının kapağını kapatıp, fırın ılıyana kadar tepsiyi fırında tutalım, ardından çıkarıp soğumasını bekleyelim. Hindistan cevizi veya antepfıstığı ile süsleyip servis yapalım.
Afiyet olsun...
18 Aralık 2018 Salı
17 Aralık 2018 Pazartesi
PEYNİRLİ OMLET
Peynirli Omlet Tarifi
Kaç Kişilik2 kişilik
Pişirme Süresi15 dakika
Hazırlama Süresi10 dakika
Peynirli Omlet Malzemeleri
- 5 adet yumurta
- 2 adet taze soğan
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 100 gram rendelenmiş çedar peyniri
- 4 adet çeri domates
- 1yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
- 1 çay kaşığı tatlı kırmızı biber
- tuz
Peynirli Omlet Nasıl Yapılır?
- Taze soğanları ayıklayıp ince ince doğrayın, yumurtalarla çırpın.
- Toz kırmızı biber ve tuz ile tatlandırın.
- Sıvı yağı tavaya koyun.
- Yumurtalı karışımı orta ateşte 4-5 dakika pişirin.
- Peyniri eşit biçimde omletin üstüne serpin.
- Omleti bir spatula yardımıyla ikiye katlayın ve 180ø ısıtılmış fırının 2. rafınta 8 dakika pişirin.
- Omleti spatulayla servis tabağına alın.
- İkiye kestiğiniz domates ve maydanoz ile birlikte servis yapın.
- Dilerseniz yanında halka şeklinde kızarttığınız patates de sunabilirsiniz.
YÜREKTEN SEVENLER
Yakınımda olup sevgisini hiç hissetmediğim kişiler var birde uzaklarda olup her durumda sevgisini hissettirenler var. Demek ki neymiş yürekten sevenler için mesafelerin önemi yokmuş.
(Şükrü Aygün)
13 Aralık 2018 Perşembe
UN HELVASI
UN HELVASI Malzemeler; 175 gr tereyağ veya margarin 4 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı su HAZIRLANIŞI *Yağı tencereye koyup kızdırıyoruz *Eriyip biraz kızmaya başlayınca unu ekleyip önce biraz orta ateşte daha sonrada kısık ateşte karıştıra karıştıra kavuruyoruz. *Bir yandan sıcak su içerisinde şekeri eritiyoruz. *Unun kokusu çıkıp rengi açık kahve olunca üzerine şerbeti ekliyoruz. *Burada çok hızlı kavurmak gerekiyor. *Bir iki taşım bu şekilde kavurarak pişirince ocaktan alıp kapağını kapatıp demlenmeye bırakıyoruz. *Daha sonra ister bir tepsiye isterseniz bir kalıba streç filim yayıp bu karışımı üzerine döküp bastırıyoruz. *Daha sonra dilimleyerek servis ediyoruz Afiyet olsun..
DOĞU TÜRKİSTAN
Ey Müslüman kardeşim, Doğu Türkistan da Müslüman.Ey Türk kardeşim, Doğu Türkistan da Türk.Ey insan, Doğu Türkistan da insan. Ve orada büyük zulüm var 😓 insan ol. İnsan gibi davran...
(Şükrü Aygün)
8 Aralık 2018 Cumartesi
PUDİNGLİ BİSKÜVİ PASTASI
PUDİNGLİ BİSKÜVİ PASTASI
Malzemeler
2 paket çikolatalı puding
1 paket petibör bisküvi
1 kg süt
Arasına ve üstüne serpmek için dövülmüş fındık içi
1 paket petibör bisküvi
1 kg süt
Arasına ve üstüne serpmek için dövülmüş fındık içi
Not: 1 paket bisküvi yetiyor ama siz yine de her ihtimale karşı 2 paket bulundurun :)
HAZIRLANIŞI
*Öncelikle pudingleri bir tencereye boşaltıp üstüne sütü ekleyin ve kaynayana kadar orta ateşte, kaynayınca kısık ateşte puding koyulaşana kadar karıştırarak pişirin.
*Pastanızı koyacağınız kalıbı su ile ıslatıp suyu süzün böylece puding dibine yapışmayacak
*En alta incecik bir katman halinde puding döküp yayın. Üzerine bir sıra bisküvi döşeyin, onun üzerine puding döküp tekrar bisküvi dizin.
*Bu şekilde istediğiniz kadar kat yapabilirsiniz. 20x20 boyutlarında küçük kare bir tepside yapılabiliyor. Siz dilerseniz 1 paket puding kullanıp 2 katlı da yapabilirsiniz.
*İsterseniz her bir kata dövülmüş fındık serpin.
*En üst katı pudingle kapattıktan sonra üstünü dövülmüş fındık veya hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.
*Bu işlemleri çabuk çabuk yapın çünkü puding çok çabuk donuyor,:)
*Bittikten sonra dolaba koyup iyice soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.
*Öncelikle pudingleri bir tencereye boşaltıp üstüne sütü ekleyin ve kaynayana kadar orta ateşte, kaynayınca kısık ateşte puding koyulaşana kadar karıştırarak pişirin.
*Pastanızı koyacağınız kalıbı su ile ıslatıp suyu süzün böylece puding dibine yapışmayacak
*En alta incecik bir katman halinde puding döküp yayın. Üzerine bir sıra bisküvi döşeyin, onun üzerine puding döküp tekrar bisküvi dizin.
*Bu şekilde istediğiniz kadar kat yapabilirsiniz. 20x20 boyutlarında küçük kare bir tepside yapılabiliyor. Siz dilerseniz 1 paket puding kullanıp 2 katlı da yapabilirsiniz.
*İsterseniz her bir kata dövülmüş fındık serpin.
*En üst katı pudingle kapattıktan sonra üstünü dövülmüş fındık veya hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.
*Bu işlemleri çabuk çabuk yapın çünkü puding çok çabuk donuyor,:)
*Bittikten sonra dolaba koyup iyice soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.
5 Aralık 2018 Çarşamba
PİDELİ KÖFTE
Köfte dediğin zaten güle eğlene yenilesi bir lezzet ama bir de pidelisi var bunun domates sosuyla parlayan" diyenleri duyduk, pideli köfte tarifini hazırlamaya koyulduk biz. Öncelikle köfte harcının nasıl olması gerektiğine karar verdik, burada tamamen özgür olabilirsiniz siz. Önce dinlendirdik köfte harcını sonra arzu ettiğimiz büyüklükte parçalar kopartıp yanmaz/yapışmaz tabanlı tavada kızarttık bir güzel. Domates sos kısık ateşte kaynadı bu arada, yoğurt çırpıldı. Küçük bir parça tereyağıyla buluşan tırnak pideler fırında ısındı, daha çıtır hale geldi. Sonra hepsi aynı servis tabağında bir araya geldi, damaklar mest oldu, yemeyenler bin pişman.
Peki sizin favori baharatınız nedir köftede? Özel bir karışımınız var mıdır? Köfte ....'sız olmaz dediğiniz bir lezzet unsuru var mıdır? Merak ediyoruz yahu!
KAÇ KİŞİLİK
4 kişilik
HAZIRLAMA SÜRESİ
20 dakika
PİŞİRME SÜRESİ
20 dakika
Malzemeler
- 500 gram
orta yağlı kıyma - 1 adet
orta boy kuru soğan - 1 adet
yumurta - 2 yemek kaşığı
galeta unu - 1/2 çay kaşığı
tuz - 1/2 çay kaşığı
karabiber - 1/2 çay kaşığı
kimyon - 4 dal
maydanoz (arzuya göre)
Köftesi için:
- 2 adet
küçük boy tırnak pide - 1 kase
yoğurt (çırpılmış)
Servisi için:
- 2 yemek kaşığı
zeytinyağı - 1 diş
rendelenmiş sarımsak - 1 su bardağı
rendelenmiş domates
Sosu için:
Püf Noktası
Köfteye ekleyeceğiniz rendelenmiş soğanın suyunu süzerseniz köftenizin pişerken sulanarak dağılmasını engellemiş olursunuz. Ayrıca köftenin pişerken dağılmaması için buzdolabında dinlendirmek de önemli bir faktördür.
Pişirme Önerisi
Köfte harcına arzu ettiğiniz baharatları katabilirsiniz, çok az miktarda öğütülmüş defne yaprağının hoş bir aroma kattığını unutmayın.Köfteleri rendelenmiş kaşar peyniri ilavesiyle de hazırlayabilirsiniz.Üzerlerine az miktarda tereyağı eklediğiniz tırnak pideleri ısıya dayanıklı fırın kabına yerleştirin. Kızarmış köfteleri ve domates sosunu gezdirdikten sonra kısa bir süre fırınlayıp servis edin. Unutmayın bu da bir seçenek. Elinizde tırnak pide yoksa Ramazan pidesiyle de yapabilirsiniz.
Nasıl Yapılır?
- Köfteyi hazırlamak için; kuru soğanı rendenin ince kısmıyla rendeleyin. Ayıkladığınız maydanoz yapraklarını ince ince kıyın. Orta yağlı kıymayı karıştırma kabına alın. Yumurta, rendelenmiş kuru soğan, galeta unu, kıyılmış maydanoz ve baharatlar ilavesiyle yoğurmaya başlayın.
- Kıvam alıp özleşen köfte harcını arzuya göre buzdolabına kaldırıp kısa bir süre dinlendirin.
- Sonrasında arzu ettiğiniz büyüklükte parçalar kopartın, avuç içinizde yuvarladıktan sonra yassı şeklinde köfteler hazırlayın.
- Domates sosu için; zeytinyağını küçük bir sos tenceresinde kızdırın. Rendelenmiş sarımsağı ekleyip karıştırdıktan sonra rendelenmiş domatesleri katın. Fazla suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin.
- Hazırladığınız köfteleri, yanmaz/yapışmaz tabanlı bir tavada ters yüz ederek kızartın. Küçük kareler halinde kestiğiniz tırnak pidelerin üzerine tereyağı sürüp kısa süre fırınlayın. Servis esnasında kullanacağınız yoğurdu çırpıp pürüzsüz bir kıvam almasını sağlayın.
- Fırından aldığınız pideleri servis tabaklarına paylaştırın. Kızarmış köfteleri üzerine dizin. Hazırladığınız domates sosla taçlandırın onları. Eritilmiş tereyağı gezdirin. Arzu eden yoğurt eklesin, arzu eden kekik ve pul biber.
Servis Önerisi
Yoğurt öncesinde pideli köftenin üzerine eritilmiş tereyağı gezdirebilir, domates sosu eklediğiniz köfteleri sadece kekik ve pul biber eşliğinde de servis edebilirsiniz.Közlenmiş sivri biber ve domates de eklemeyi unutmayın.
4 Aralık 2018 Salı
Çıtır Tavuk - Nugget Tarifi
Corn flakes'li tavuğun yakın arkadaşı ev yapımı nugget hazırlıyor, türlü türlü soslara bandırıp çıtır çıtır yiyoruz. Tarif oldukça basit, malzemeler sınırlı sayıda. Üç farklı kaplama karışımıyla iç kısımları yumuşacık kalan tavukların dış kısımları çıtırdıyor. Tadına doyum olmuyor.
Nugget yanında gecenin yıldızı barbekü sos olabilir.
KAÇ KİŞİLİK
4 kişilik
HAZIRLAMA SÜRESİ
20 dakika
PİŞİRME SÜRESİ
20 dakika
Malzemeler
- 600 gramfileto tavuk göğsü
- 1/2 çay kaşığıtuz
- 1/2 çay kaşığıtaze çekilmiş tane karabiber
- 5 yemek kaşığıun
- 2 adetyumurta
- 1 yemek kaşığısüzme yoğurt ya da krema
- 3 yemek kaşığımısır nişastası
- 5 yemek kaşığıgaleta unu
Tavukları kaplamak için:
- 1/2 su bardağıayçiçek yağı
Tavukları kızartmak için:
Püf Noktası
Tuz ve taze çekilmiş tane karabiber yerine arzuya göre toz sebze çeşnisi kullanabilir, tavukları bu şekilde tatlandırabilirsiniz.Tavukların her tarafının üç ayrı kaplama harcıyla kaplanmasına özen gösterin.
Pişirme Önerisi
Galeta unu yerine mısır unu ya da ekmek kırıntısı kullanarak da nugget hazırlayabilirsiniz.
Nasıl Yapılır?
- Yağlı ve derili kısımları alınmış fileto tavuk göğüslerini iri kare parçalar halinde kesin. Tuz ve taze çekilmiş tane karabiber ilavesiyle lezzetlendirin.
- Un ve mısır nişastasını harmanlayıp düz bir tabağa alın. Yumurtaları, derin bir kasede süzme yoğurt ya da krema ilavesiyle çırpın. Elenmiş ince yapıdaki galeta ununu ayrı bir tabağa aktarın.
- Doğranmış tavuk göğüslerini sırasıyla; mısır nişastası-un karışımına, çırpılmış yumurta ve galeta ununa bulayın.
- Ayçiçek yağını geniş tabanlı bir tavada kızdırın. Tavuk göğüslerini, kısık ateşte arkalı önlü ters çevirerek renk alana kadar kızartın.
- Kağıt havlu üzerinde kısa bir süre dinlendirdiğiniz nuggetları arzuya göre baharat, kızarmış patates ve çeşitli soslar eşliğinde sıcak olarak sevdiklerinizle paylaşın.
1 Aralık 2018 Cumartesi
SİYASİ TARTIŞMALARA GİRMEYİN
"Meclis kürsüsüne çıkıp birbirine atıp tutan, hakaret eden vekillerin daha sonra meclis lokantasında karşılıklı güle oynaya yemek yediğini görseydiniz; tanıdıklarınızla asla siyasi tartışmalara girmezdiniz."
(Muhsin Yazıcıoğlu)
28 Kasım 2018 Çarşamba
26 Kasım 2018 Pazartesi
25 Kasım 2018 Pazar
21 Kasım 2018 Çarşamba
SİYASET
"Siyaset, vatan için kendini ateşe atmak iken şimdi kendi için vatanı ateşe atmaya döndü."
(Muhsin Yazıcıoğlu)
16 Kasım 2018 Cuma
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)